HomeΚΡΗΤΗΟ Μιχελογιαννάκης κάλεσε τον Τσίπρα να απεγκλωβιστεί από το «παρεάκι» του Μαξίμου

Ο Μιχελογιαννάκης κάλεσε τον Τσίπρα να απεγκλωβιστεί από το «παρεάκι» του Μαξίμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εγκλωβισμένος σε ένα «παρεάκι» που τον παρασύρει σε λάθος δρόμους και επιλογές είναι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στην εκπομπή Red Pepper News του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM και τους Πάρι Κουρτζίδη και Σπύρο Παπαδάκη.

«Ο Τσίπρας με τους 153 μπορεί να κυβερνά ολόκληρη την τετραετία αρκεί να το θέλει. Αρκεί να φύγει από περιβάλλοντα. Προς Θεού ζήσαμε επί Γιώργου Παπανδρέου τι σημαίνει κηπουρός και τι σημαίνει περιβάλλον. Όλα αυτά τα παρεάκια πρέπει να φύγουν» είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής Ηρακλείου. Όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Μιχελογιαννάκη να κατονομάσει τα πρόσωπα αυτής της «παρέας», ρωτώντας αν εννοεί για παράδειγμα τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ή την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, εκείνος περιορίστηκε να απαντήσει «φαίνονται αυτά, δεν χρειάζεται να ονοματίσω».

Για πολλοστή φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ψηλά τον πήχη των προϋποθέσεων προκειμένου να μην καταψηφίσει συνολικά τα μέτρα της συμφωνίας με το κουαρτέτο, βάζοντας όμως τις δικές του «κόκκινες γραμμές» όχι μόνο για το αγροτικό και το ασφαλιστικό, αλλά έθεσε και ζήτημα σχετικά με τα κόκκινα δάνεια και τις και τις απαιτήσεις των δανειστών να πωλούνται όλα στα ξένα funds με κίνδυνο πολλοί να χάσουν ακόμη και την πρώτη κατοικία. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο διαγραφής του σε περίπτωση που καταψηφίσει και ερωτώμενος αν θα παρέδιδε την έδρα του, ο κ. Μιχελογιαννάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, καθώς την έδρα του την «έδωσε ο λαός και αυτός και μόνο αυτός είναι αρμόδιος για να του την πάρει πίσω».

Τέλος ο βουλευτής Ηρακλείου έθεσε θέμα επιλογής προσώπων εν όψει του φημολογούμενου επικείμενου ανασχηματισμού.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση