HomeΚΡΗΤΗ«Κλείδωσαν» οι αντιδήμαρχοι στη… Λότζια – Η πρώτη συνάντηση με τον Β. Λαμπρινό

«Κλείδωσαν» οι αντιδήμαρχοι στη… Λότζια – Η πρώτη συνάντηση με τον Β. Λαμπρινό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Κλείδωσαν» οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Ηρακλείου με τον δήμαρχο, Βασίλη Λαμπριό να πραγματοποιεί αυτή την ώρα την πρώτη συνάντηση μαζί τους στην αίθουσα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Λότζια.

Μετά από τρεις ημέρες γραψίματος και… σβησίματος είναι έτοιμη η λίστα με τους νέους αντιδημάρχους. Δεν υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις ούτε αρκετές εισαγωγές νέων προσώπων καθώς αυτό που κυριάρχησε  κυρίως ήταν οι… καραμπόλες. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο νέο σχήμα δεν υπάρχει η Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη.

Αυτή την ώρα συνεδριάζουν οι αντιδήμαρχοι με τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό όπου σχεδιάζουν τη νέα εποχή στο δήμο Ηρακλείου θέτοντας επί τάπητος όλα τα καίρια προβλήματα της πόλης.

LOTZIA ANTIDHMARXOI (2)

Οι αντιδήμαρχοι που κρατούν τα… χαρτοφυλάκιά τους

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, στις θέσεις τους παραμένουν οι κ.κ. Γ. Καραντινός (αντιδήμαρχος Οικονομικών), Κ. Βαρδαβάς (αντιδήμαρχος Αθλητισμού), Αριστέα Πλεύρη (αντιδήμαρχος Πολιτσιμού) αλλά και Π. Ινιωτάκης (αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης).

Οι… καραμπόλες

Στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής θα βρίσκεται η Μ. Καναβάκη, στην αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων ο Γ. Αναστασάκης ενώ στην αντιδημαρχία Καθαριότητας ο Χ. Μαμουλάκης.

Ο Γ. Βλαχάκης μετακινείται στην αντιδημαρχεία Παιδείας ενώ ο Γ. Ρασούλης στην Αντιδημαρχεία Πολεοδομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν – ίσως – κι εντός της ημέρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση