HomeΚΡΗΤΗΚαι η Κρήτη στο πρόγραμμα «World of Difference 2016» της Vodafone

Και η Κρήτη στο πρόγραμμα «World of Difference 2016» της Vodafone

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κοινωνιολόγος-Κοινωνική Λειτουργός  Κατερίνα Σφακιανάκη είναι μια από τους 10 νικητές του προγράμματος Vodafone World of Difference 2016. Η κ. Σφακιανάκη επιλέχθηκε  για  να εργαστεί για έξι μήνες στο Μη Κερδοσκοπικό  Οργανισμό  «Σύλλογος Στήριξης Εξαρτημένων Ατόμων από το Αλκοόλ ″Η Επιστροφή″» (έτος ίδρυσης 1999), ενώ η Vodafone θα καλύπτει το μισθό της. Αυτό θα ενισχύσει του σκοπούς του Συλλόγου, τόσο στον τομέα της θεραπείας, μέσα από την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των οικογενειών με προβλήματα από το αλκοόλ, όσο και στον τομέα της πρόληψης, μέσα  από τον σχεδιασμό  και την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, σε θέματα  που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference υλοποιείται από τη Vodafone στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά και η ″Η Επιστροφή″ είναι ο πρώτος Σύλλογος στην Κρήτη, που έχει επιλεγεί να υποστηριχθεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η νικήτρια του προγράμματος κα. Κατερίνα Σφακιανάκη, ευχαριστούν τη Vodafone για την υποστήριξη του έργου τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση