HomeΣΠΟΡΤέλος ο Γιάννης Χατζηνικολάου από τον Πανθρακικό

Τέλος ο Γιάννης Χατζηνικολάου από τον Πανθρακικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Χατζηνικολάου από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού καθώς υπέβαλε την παραίτησή του και αυτή έγινε αποδεχτή από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επικαλείται σοβαρούς προσωπικούς λόγους για την απόφασή του αυτή, ενώ η διοίκηση του Πανθρακικού πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Θα είναι ο τέταρτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο από το ξεκίνημα της σεζόν καθώς ξεκίνησε με τον Μάνουελ Ρόκα, ακολούθησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίο να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία», αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, αποδεχόμενη το αίτημα του Γιάννη Χατζηνικολάου για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο 51χρονος προπονητής προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου:

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίo να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία.

Λυπάμαι που το έργο μου δε γίνεται να ολοκληρωθεί και εύχομαι ο Πανθρακικός να επανέλθει στις επιτυχίες που του αρμόζουν. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθώς και ιδιαίτερα τη διοίκηση τόσο για την άψογη συνεργασία μας όσο και για την κατανόηση που έδειξε, αποδεχόμενη το αίτημά μου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση