HomeΚΡΗΤΗΓράφει – σβήνει ο Λαμπρινός για τον ανασχηματισμό της Λότζια – Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις

Γράφει – σβήνει ο Λαμπρινός για τον ανασχηματισμό της Λότζια – Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γράφει – σβήνει ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός τη λίστα με τους νέους αντιδημάρχους του δήμου Ηρακλείου.

Ο κ. Λαμπρινός από χθες έχει ξεκινήσει την διαδικασία του ανασχηματισμού των αντιδημάρχων του ζητώντας αρχικά τις παραιτήσεις.

Όσο προχωράει η ώρα τόσο εντείνονται οι διεργασίες για τα νέα πόστα που θα έχουν τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Όπως ήδη αναφέραμε χθες, τρία φαίνεται ότι είναι τα πρόσωπα τα οποία δεν φαίνεται να μετακινούνται από τις θέσεις τους και είναι: Γιώργος Καραντινός (αντιδήμαρχος Οικονομικών), Αριστέα Πλεύρη (αντιδήμαρχος Πολιτισμού) και Κωνσταντίνος Βαρδαβάς (αντιδήμαρχος Αθλητισμού).

Ωστόσο, υπήρξε μία εμπλοκή κατά την διάρκεια των διεργασιών του ανασχηματισμού καθώς στις αρχικές σκέψεις του κ. Λαμπρινού ήταν ο Πέτρος Ινιωτάκης να λάβει την θέση της διεύθυνσης της ΔΕΠΤΑΗ. Ωστόσο ο κ. Ινιωτάκης φαίνεται ότι διαφώνησε για το συγκεκριμένο πόστο με τον κ. Λαμπρινό να εξετάζει το ενδεχόμενο να του αναθέσει την αντιδημαρχίας Πολεοδομίας είτε να παραμείνει στην θέση του.

Στη θέση του Πέτρου Ινιωτάκη (αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων) – εφόσον εκείνος μετακινηθεί τελικά – «ακούγεται» το όνομα του Ιωάννη Ρασούλη. Τη θέση του κ. Ρασούλη (αντιδήμαρχος καθαριότητας) φαίνεται ότι θα πάρει ο Χάρης Μαμουλάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέση του κ. Μαμουλάκη (αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων) θα πάρει ο Γιάννης Αναστασάκης.

Τέλος φαίνεται πως η Μαρία Καναβάκη θα μετακινηθεί στην αντιδημαρχεία Παιδείας που μέχρι πρότινος κατείχε η Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν είτε μέσα στις επόμενες ημέρες ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο ο κ. Λαμπρινός να ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους την προσεχή Δευτέρα αφήνοντας να περάσει το Σαββατοκύριακο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση