HomeΚΡΗΤΗΝ. Μαριάς: “ «Λαγός» του Τσίπρα ο Μουζάλας”

Ν. Μαριάς: “ «Λαγός» του Τσίπρα ο Μουζάλας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Λαγό» του Τσίπρα για να ανοίξει ο δρόμος της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνoμα «Μακεδονία» χαρακτήρισε τον Μουζάλα με σημερινές του δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Max Fm των Πατρών ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή.

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής αφού ζήτησε επανειλημμένα την άμεση αποπομπή του Μουζάλα από την κυβέρνηση επισήμανε ότι την ώρα που στην Ευρωβουλή δίνουμε μάχη χαρακωμάτων κατά των φιλοσκοπιανών ευρωβουλευτών (https://www.youtube.com/watch?v=d4RWDftLOB0) ο Μουζάλας με τις δηλώσεις του αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία και υπονομεύει τον αγώνα μας. Το γεγονός ότι ο Τσίπρας δεν έχει ακόμη αποπέμψει τον Μουζάλα σημαίνει ότι τον καλύπτει και μεθοδεύει την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

Ο Νότης Μαριάς αναφέρθηκε με νόημα στις σχέσεις στελεχών του πρώην Συνασπισμού με τα Σκόπια την εποχή του Γκλιγκόροφ και επισήμανε ότι οι σκοπιανοί χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονία μας με αλυτρωτικό σκοπό προκειμένου να νομιμοποιήσουν τις παράνομες εδαφικές διεκδικήσεις τους έναντι της Πατρίδας μας.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά των Σκοπίων, όπως κάναμε και την προηγούμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο (https://www.youtube.com/watch?v=m1mMlJKbm08) κατέληξε ο Νότης Μαριάς ζητώντας για άλλη μια φορά την επιβολή οικονομικού εμπάργκο κατά των σκοπιανών οι οποίοι παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο για τους πρόσφυγες κλείνοντας τα σύνορά τους.

Επισημαίνεται ότι o Νότης Μαριάς είχε αναγκάσει την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Φ. Μογκερίνι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσα στην Ευρωβουλή επειδή αυτή είχε αποκαλέσει τα Σκόπια Μακεδονία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση