HomeΚΡΗΤΗΤα σενάρια για τον ανασχηματισμό στη Λότζια – Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν

Τα σενάρια για τον ανασχηματισμό στη Λότζια – Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραιτήσεις, καραμπόλες και πολλά… άλλα συμβαίνουν αυτή την ώρα στη Λότζια όποου επικρατεί ένας αναβρασμός εξαιτίας του ανασχηματισμού στο δήμο Ηρακλείου.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό να έχει ήδη ζητήσει παραιτήσεις από αντιδημάρχουν ενώ ο ίδιος σβήνει και γράφει τα  νέα ονόματα που θα στελεχώσουν τις αντιδημαρχίες στη Λότζια.

Τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν αρκετές καραμπόλες στις αντιδημαρχίες ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να δοθούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

Το ντόμινο των… αλλαγών

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στις θέσεις τους φαίνεται ότι θα παραμείνουν ο Γιώργος Καραντινός (αντιδήμαρχος Οικονομικών), Αριστέα Πλεύρη (αντιδήμαρχος Πολιτισμού) και ο Κωνσταντίνος Βαρδαβάς (αντιδήμαρχος Αθλητισμού).

Οι αλλαγές φαίνεται ότι θ’ αρχίσουν από την ΔΕΠΤΑΗ με τον Πέτρο Ινιωτάκη να είναι το επικρατέστερο όνομα που αναμένεται να τοποθετηθεί στην διεύθυνση της δημοτικής επιχείρησης.

Στη θέση του Πέτρου Ινιωτάκη (αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων) «ακούγεται» το όνομα του Ιωάννη Ρασούλη. Τη θέση του κ. Ρασούλη (αντιδήμαρχος καθαριότητας) φαίνεται ότι θα πάρει ο Χάρης Μαμουλάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέση του κ. Μαμουλάκη (αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων) θα πάρει ο Γιάννης Αναστασάκης.

Στην θέση του κ. Αναστασάκη (αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας) «ακούγεται» το όνομα του Μηνά Καπετανάκη.

Τέλος φαίνεται πως η Μαρία Καναβάκη θα μετακινηθεί στην αντιδημαρχεία Παιδείας που μέχρι πρότινος κατείχε η Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση