HomeΣΠΟΡΟΦΗ-Ιάλυσος 0-0

ΟΦΗ-Ιάλυσος 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απώλεια μετά από καιρό για τον ΟΦΗ, καθώς μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον σκληροτράχηλο Ιάλυσο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η διαφορά του ΟΦΗ από την κορυφή πήγε στους 5 βαθμούς, καθώς την ίδια ώρα ο ουραγός Φωστήρας κέρδιζε με 3-0 τους Τράχωνες.

Μεγάλες ευκαιρίες σπατάλησε ο ΟΦΗ στο ματς! Στο 17′ ο Περογαμβράκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Παπαδόπουλος έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα. Ο ΟΦΗ πίεσε ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ενώ στο 41′ ο διαιτητής Διαμαντόπουλος αρνήθηκε πέναλτι στον ΟΦΗ σε χέρι του Παφιάκη.

Πολλές φάσεις είχε ο ΟΦΗ και στο β’ ημίχρονο αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Δοκάρι στο 90′!

Ο μοιραίος του αγώνα, Αλέξης Περογαμβράκης, είχε δοκάρι στο 90′ με κεφαλιά ενώ η μπάλα στη συνέχεια έσκασε ελάχιστα έξω από τη γραμμή του τέρματος.

ΟΦΗ:  Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82′ Μπουρσέλης), Πόποβιτς (68′ Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74′ Μαρτσάκης).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Σταυλάς (74′ Μαρίνου), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (83′ Παπαδημήτρης), Φονσέκα, Αθανασίου Α., Κορνελάτος (36′ Καρπαθάκης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση