HomeΚΡΗΤΗBullying, σούπερ ήρωες και το… δημοψήφισμα στο Καστρινό Καρναβάλι

Bullying, σούπερ ήρωες και το… δημοψήφισμα στο Καστρινό Καρναβάλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χιλιάδες είναι οι Ηρακλειώτες που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης όπου είτε συμμετείχαν, είτε παρακολούθησαν το Καστρινό Καρναβάλι.

Από νωρίς το απόγευμα μικροί και μεγάλοι με μπόλικο κέφι είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους και της πλατείες του κέντρου προκειμένου να δουν από κοντά την μεγάλη αποκριάτικη γιορτή του Ηρακλείου.

KASTRINO KARNABALI (9) KASTRINO KARNABALI (10)

Λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα δόθηκε το σήμα για την… εκκίνηση του Καστρινού καρναβαλιού με τις ομάδες να βρίσκονται παρατεταγμένες στην Γιαμαλάκη και να είναι έτοιμοι να παρελάσουν δίνοντας τον ρυθμό του ξέφρενου αποκριάτικου χορού.

KASTRINO KARNABALI (8) KASTRINO KARNABALI (7)

Στην αρχή παρέλασαν τα σχολεία όπου είχαν επιλέξει στολές με σούπερ ήρωες ενώ οι Πρόσκοποι Ηρακλείου αποφάσισαν να δώσουν μήνυμα με την στολή τους κατά του bullying.

PROSKOPOI PROSKOPOI1

KASTRINO KARNABALI (3) KASTRINO KARNABALI (4) KASTRINO KARNABALI (5)

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι ομάδες των ενηλίκων αρκετές από τις οποίες είχαν μασκαρευτεί παίρνοντας ιδέες από την πολιτική επικαιρότητα της Ελλάδος.

Αίσθηση προκάλεσε η ομάδα που επέλεξε να ντυθεί «Αλ Τσιπρόνε», η ομάδα «Ρομπέν των Φτωχών» αλλά και η ομάδα που είχε ως θέμα το «δημοψήφισμα»!

DHMOPSHFISMA

KASTRINO KARNABALI (11) KASTRINO KARNABALI (12) KASTRINO3

Η παρέλαση ξεσήκωσε το πλήθος που χόρευε μαζί τους ενώ η πορεία κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας όπου και ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση