HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤο τελευταίο αντίο στον μεγάλο Κώστα Κουτσομύτη

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Κώστα Κουτσομύτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έδωσαν όλοι το παρών. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον ιερό της Παναγίας Πανταβασίλισσας στη Ραφήνα προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στο μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη.

Από νωρίς  ο περίβολος της εκκλησίας είχε κατακλυστεί από στεφάνια που έστειλαν άνθρωποι των τεχνών, της πολιτικής, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και απλοί πολίτες. Μια περίπου ώρα πριν την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας στην εκκλησία έφτασε η σύζυγος του σκηνοθέτη, Ρένα υποβασταζόμενη από τον γιο τους Γιάννη.

Τα δάκρυα στα πρόσωπα των στενών του συνεργατών αλλά και των φίλων του δεν σταμάτησαν να κυλούν στα πρόσωπα τους. Όλοι τους σκέφτονταν τις στιγμές που βίωσαν δίπλα στον αγαπημένο τους σκηνοθέτη.

Στον ιερό ναό της Παναγίας στη Ραφήνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερεκου, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Μανουσος Μανουσακης, η Καριοφυλιά Καραμπετη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Σπύρος Λυκούδης, η Λόλα Νταϊφά, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η Γιουλίκα Σκαφιδά, ο Τάκης Βουγιουκλάκης και πλήθος φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Στεφάνια έστειλαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και η Κάτια Δανδουλάκη.

Όταν το φέρετρο μεταφέρθηκε εκτός της εκκλησίας προκείμενου η σόρος του Κώστα Κουτσομύτη να οδηγηθεί στο κοιμητήριο, οι παρευρισκόμενοι έδωσαν το τελευταίο χειροκρότημα στο μεγάλο σκηνοθέτη.

KOYTSOMYTHS1 KOYTSOMYTHS5 KOYTSOMYTHS4 KOYTSOMYTHS3 KOYTSOMYTHS2

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση