HomeΚΡΗΤΗ«Επαγγελματίες» κλέφτες στο δόκανο των αρχών – Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στα Χανιά

«Επαγγελματίες» κλέφτες στο δόκανο των αρχών – Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη συνολικά τριών ατόμων για κλοπές και διάφορες άλλες παραβάσεις προχώρησαν οι διωκτικές αρχές των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 30 ετών, καθώς ένας 28χρονος Χανιώτης, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα της κλοπής αλλά και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση των κλοπών, όταν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βουκολιών και της ΟΠΚΕ Χανίων, πραγματοποίησαν χθες έρευνα στο σπίτι του ενός από τους τρεις συλληφθέντες, ενός 28χρονου από την Αλβανία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 700 γραμμάρια καπνού, η συσκευασία των οποίων δεν έφερε την ειδική ταινία τελωνειακού ελέγχου. Ωστόσο, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν στο σπίτι του 28χρονου και ένα πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, οι οποίες, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια είχαν κλαπεί από το σπίτι ενός 60χρονου Βρετανού στα Χανιά. Η κλοπή αυτή σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει στις αρχές ο 60χρονος είχε γίνει στις 11 Μαρτίου 2016 στις Βουκολιές.

Κατά την προανάκριση, προέκυψε επίσης ότι ο 28χρονος από την Αλβανία είχε κλέψει και μία τηλεόραση, την οποία μαζί με το δεύτερο συλληφθέντα, έναν συνομήλικό του Χανιώτη είχαν «πουλήσει» σε έναν 30χρονο από τη Ρουμανία.

Επίσης, στις 9 Μαρτίου 2016, ο 28χρονος αλλοδαπός είχε αρπάξει τα χρήματα από παγκάρι εκκλησίας και λίγο νωρίτερα είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα.

Ο 30χρονος Ρουμάνος που αγόρασε την κλεμμένη τηλεόραση συνελήφθη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η δράση των δύο 28χρονων νεαρών ερευνάται από τις διωκτικές αρχές και κυρίως οι εμπλοκή του σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση