HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: «Αναποτελεσματικότητα και ανικανότητα χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση»

Λ. Αυγενάκης: «Αναποτελεσματικότητα και ανικανότητα χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είναι πιθανό να γίνουν πολύ σύντομα εκλογές, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει», τόνισε ο αν. γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ.

«Ο κ. Τσίπρας έχει τρεις επιλογές, ή να σοβαρευτεί και να κυβερνήσει ή να συνεργαστεί με συγγενική κοινοβουλευτική δύναμη ή να κάνει εκλογές» , είπε ο κ. Αυγενάκης. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «αναποτελεσματικότητα» και «ανικανότητα» στη διαχείριση του προσφυγικού και σημείωσε πως αντί να το αντιμετωπίσει το διόγκωσε.

Μίλησε για «σόου του μίζερου Έλληνα πρωθυπουργού να χαριεντίζεται δίπλα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Νταβούτογλου, ενώ είχαμε αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου».

Οι ευθύνες των ευρωπαίων στο προσφυγικό

Παράλληλα έκανε λόγο και για ευθύνες Ευρωπαίων ηγετών στο προσφυγικό, που είτε έκαναν λάθος εκτιμήσεις, είτε οχυρώθηκαν πίσω από ακραίες θέσεις.

Εν όψει του 10ου συνεδρίου της Ν.Δ. που θα γίνει 22-24 Απριλίου ο αναπληρωτής γραμματέας της Π.Ε. του κόμματος είπε ότι έχουν γίνει χιλιάδες εγγραφές μελών.

avgenakis2

Στην αρχή της συνέντευξης ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να πάρουν ενεργά μέρος στις προσυνεδριακές διαδικασίες και στις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του.

Ο κ. Αυγενάκης που πραγματοποιεί περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία μίλησε σε εκδήλωση με τη συμμετοχή στελεχών του της Ν.Δ. από τη Θεσσαλονίκη σε αίθουσα του δημαρχείου.

avgenakis3

Διαφήμιση
Διαφήμιση