HomeΚΡΗΤΗΣυγκλονίζουν οι καταθέσεις των συμμαθητών του 13χρονου – Συλλήψεις για την υπόθεση bullying

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των συμμαθητών του 13χρονου – Συλλήψεις για την υπόθεση bullying

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των συμμαθητών του 13χρονου μαθητή Γυμνασίου από τις Αρχάνες που είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο, όπως κατήγγειλε η μητέρα του στην αστυνομία.

Η υπόθεση ήρθε πριν δύο ημέρες στο φως όταν η μητέρα του 13χρονου κατήγγειλε στις αρχές ότι ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Η μητέρα έδωσε ονόματα και διευθύνσεις από εννέα συμμαθητές του 13χρονου με τις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν στο πλαίσιο του αυτόφωρου τους δύο μαζί με τους γονείς του.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς αφέθηκαν ελεύθερη με εισαγγελική απόφαση.

Τι είπαν τα παιδιά στις αρχές

Τα δύο παιδιά φαίνεται ότι παραδέχθηκαν ότι πείραζαν τον 13χρονο συμμαθητή τους ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν κακή πρόθεση κι ότι τον πείραζαν σε φιλικά πλαίσια.

Οι δύο ανήλικοι κατηγορούνται ότι χτύπησαν το συμμαθητή τους και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος, αυτοί με την σειρά τους, χρησιμοποιώντας ένα ξύλο του έκαναν άσεμνες πράξεις.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ένας από τους δύο  ανηλίκους που συνελήφθησαν είχε κι εκείνος υποστεί άσχημη συμπεριφορά από μεγαλύτεα άτομα και μάλιστα πέρυσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποβάλει μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος ενός μαθητή του λυκείου.

Τα παιδιά αυτά παραδέχθηκαν το λάθος τους και φέρονται να είπαν πως και σε εκείνα γίνονται τέτοιου είδους πειράγματα και πως δεν πρόκεται να τα επαναλάβουν.

Σοκαρισμένοι εμφανίστηκαν όμως και οι γονείς τους οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά για τα οποία κατηγορούνταν τα παιδιά τους. Η προανάκριση πάντως συνείζεται και αναμένεται να κληθούν και οι καθηγητές του σχολείου για να καταθέσουν ενώ θα εξεταστεί εάν έχουν και οι ίδοι ευθύνη για τα όσα συνέβησαν στο σχολείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση