HomeΚΡΗΤΗ7 μηνών παιδί και είναι ήδη… φυσιολάτρης – Εκατοντάδες Κρητική εξερευνούν το νησί

7 μηνών παιδί και είναι ήδη… φυσιολάτρης – Εκατοντάδες Κρητική εξερευνούν το νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοένα και αυξάνονται οι άνθρωποι που επιλέγουν να περάσουν τον ελεύθερό τους χρόνο εξερευνώντας τις… ομορφιές της Κρήτης.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την εθελοντική δράση με τίτλο «Προπατώ στην Κρήτη» που συχνά πραγματοποιεί εκδρομές σε διάφορα μέρη του νησιού με τους φυσιολάτρες να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

PROPATO PROPATO1

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να περάσουν όμορφες στιγμές στην εξοχή μαζί με την οικογένειά τους.

PROPATO2 PROPATO3

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας πατέρας που στα τέλη του Φεβρουαρίου πήρε τον μόλις 7 μηνών γιο του και έκαναν πεζοπορία σε Σπήλια, Αρχάνες και Γιούχτα.

Για να ακριβολογούμε, πεζοπορία έκανε ο πατέρας ενώ ο μικρός μπόμπιρας βρισκόταν σε μάρσιπο χαζεύοντας όλες τις ομορφιές του νησιού.

PROPATO4 PROPATO5

Η εθελοντική δράση «Προπατώ στην Κρήτη» πραγματοποιεί σε μηνιαία βάση εκδρομές με τη συμμετοχή φοιτητών και μαθητών σε διαφορά σημεία της Κρήτης και να εμπνεύσει και άλλες περιοχές της Ελλάδας να αγαπήσουν τη φύση και να την περπατήσουν.

Την πρωτοβουλία αγκάλιασαν, μεταξύ άλλων, οι Σύλλογοι Φυσιολατρικός και Ορειβατικός Ηρακλείου, ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου, φοιτητές των πανεπιστημίων της Κρήτης, καθώς και εθελοντές ορειβάτες του νησιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση