HomeΚΡΗΤΗΕλεύθερος ο 45χρονος με τον όρο να μην ξαναπλησιάσει γιο και σύζυγο

Ελεύθερος ο 45χρονος με τον όρο να μην ξαναπλησιάσει γιο και σύζυγο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 17 Μαρτίου αναμένεται να δικαστεί ο 45χρονος άνδρας που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύζυγό του και τον γιο του στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο με το δικαστήριο να τον αφήνει ελεύθερος έως ότου δικαστεί με τον όρο όμως να μην ξαναπλησιάσει την σύζυγό του και τον γιο του.

45XRONOS ENDOOIKOGENEIAKH VBIA (3)

Ο 45χρονος – αγρότης στο επάγγελμα – φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το μόλις 8 χρόνων γιο του, μαθητή Δημοτικού, καθώς και την 36χρονη σύζυγό του.

Νωρίτερα ο 45χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για απλή ενδοοικογενειακή βία.

45XRONOS ENDOOIKOGENEIAKH VBIA (1)

Το χρονικό

Το περιστατικό ήρθε στο φως χθες και συγκλόνισε όλη την Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν το παιδί, έφτασε στο σχολείο με εμφανή σημάδια κακοποίησης στο σώμα, μώλωπες και εκδορές προκαλώντας έντονη ανησυχία στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την εμπειρία που έχουν σε ανάλογες περιπτώσεις πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που ξεκίνησαν την έρευνα για το περιστατικό της κακοποίησης του μικρού αγοριού. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας διαπίστωσαν ότι και η 36χρονη μητέρα του παιδιού είχε επίσης χτυπηθεί από το σύζυγό της. Η σύλληψη του 45χρονου αγρότη ήταν θέμα χρόνου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ξυλοδαρμός της γυναίκας ήταν τόσο σοβαρός που απαιτήθηκε η νοσηλεία της σε νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση