HomeΚΡΗΤΗΜήνας ηλεκτρικής ασφάλειας στο Ηράκλειο

Μήνας ηλεκτρικής ασφάλειας στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ηλεκτρολογικός Τομέας τού 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους: Ιωάννη Τζωρτζάκη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ12 Μηχανικών (Κρήτης και Κυκλάδων), Μιχαήλ Λαγουδάκο, Σχολικό Σύμβουλο Ηλεκτρολόγων ΠΕ12   (ΔΔΕ Β΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Κρήτης), Επιστημονική-Επαγγελματική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.ΤΕ.Μ. παράρτημα Κρήτης), Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών νομού Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης,  διοργανώνει το  «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας»  στο Ηράκλειο.

Στα πλαίσια του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας» θα πραγματοποιηθούν: ημερίδες, παρουσιάσεις και δρώμενα που σκοπό έχουν να προάγουν τη γνώση για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, καθότι η  ηλεκτρική ενέργεια  είναι ένα κοινωνικό αγαθό που κάνει τη καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη γνώση για την ασφαλή χρήση της.

Δράσεις για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας

Ο «Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας» απευθύνεται σε όλους τους χρήστες της ηλεκτρικής ενέργειας, Μαθητές, Σπουδαστές, Γονείς, καθώς επίσης στους Επαγγελματίες του χώρου. Μέσα από τις δράσεις του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας»  θα υπάρξει ενημέρωση  σε θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση με Λύκεια ανοικτά στη κοινωνία, εκπαιδεύει, συνδράμει, ενημερώνει, συντονίζει με τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για την ασφαλή και οικονομική χρήση της ενέργειας και των τεχνολογιών αιχμής.

Πληροφορίες δίνονται αναλυτικά:

στο δικτυακό τόπο   « ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»

http://electricalsafetygreece.weebly.com/

και την ιστοσελίδα του 1ου ΕΚ Ηρακλείου:

http://www.1sekirak.gr/

Διαφήμιση
Διαφήμιση