HomeΚΡΗΤΗΜαζί με τα κλεμμένα ραβδιστικά, είχε και φυσίγγια – Στον εισαγγελέα 23χρονος

Μαζί με τα κλεμμένα ραβδιστικά, είχε και φυσίγγια – Στον εισαγγελέα 23χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής που είχε γίνει στις 10 Ιανουαρίου 2016 σε περιοχή του Δήμου Φαιστού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Μοιρών με τη σύλληψη ενός 23χρονου νεαρού.

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο, άγνωστοι δράστες άρπαξαν από ΙΧ φορτηγό αυτοκίνηση, ιδιοκτησίας ενός 69χρονου, δύο ραβδιστικά μηχανήματα που ανήκαν στον ίδιο καθώς και σε έναν 72χρονου συγχωριανό του.

Ο 69χρονος κατήγγειλε την κλοπή στις αρχές και αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών ξεκίνησε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της κλοπής ήταν ο 23χρονος συλληφθείς σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Κατά την έφοδο στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν τα κλεμμένα αγροτικά μηχανήματα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους επιστράφηκαν, ενώ στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν

Φυσίγγια. Έτσι, εκτός από την κατηγορία της κλοπής ο 23χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος και με παραβάσεις του νόμου περί οπλοκατοχής. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση