HomeLife & StyleΟ πιο μικρός θαυμαστής της Μπιγιονσέ

Ο πιο μικρός θαυμαστής της Μπιγιονσέ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Μπιγιονσέ είναι ένας γλυκύτατος μπόμπιρας μόλις 22 μηνών. Την είδηση ότι ο μικρούλης, ονόματι Ότις, είναι ερωτευμένος με την διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε η μαμά του, στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις όπου ήταν καλεσμένη. Ο Ότις, είναι ο γιος του ηθοποιού Τζέισον Σουντέικις και της συναδέλφου και αρραβωνιαστικιάς του, Ολίβια Γουάιλντ.

«Η αγάπη του για την Μπιγιονσέ είναι σαν υψηλός πυρετός και φυσικά εγκρίνω, αλλά είναι έντονα τα συναισθήματα» είπε η Γουάιλντ με ένα πλατύ χαμόγελο, καθισμένη στον καναπέ της Έλεν.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά Vinyl του ΗΒΟ , μίλησε για τα ειλικρινή αισθήματα που τρέφει ο γιος της για την 34χρονη σταρ, ο οποίος φαίνεται ότι έχει γούστο από κούνια και επιθυμεί να δει από κοντά το είδωλο του.

«Ο Τζέισον ήταν πρόσφατα σε ένα αγώνα των Κλίπερς και είχε μαζί του τον Ότις και τότε μπήκε η Μπιγιονσέ. Κάθισε στην άλλη άκρη του γηπέδου» εξιστορεί η Ολίβια «και ο Τζέισον τον ρώτησε ‘Ότις βλέπεις ποια είναι εδώ’;».

Το ερωτευμένο νήπιο σηκώθηκε όρθιο και άρχισε να φωνάζει: «Μπιγιονσέ, Μπιγιονσέ, Μπιγιονσέ» προκαλώντας μια μίνι αναστάτωση στους θεατές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση