HomeΚΡΗΤΗΣτην φυλακή ο 61χρονος συζυγοκτόνος

Στην φυλακή ο 61χρονος συζυγοκτόνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 61χρονος συζυγοκτόνος μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Χανίων.

Ο 61χρονος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα δικαστήρια όπου και απολογήθηκε για την τραγωδία που συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Σταλό Χανίων.

Ο 61χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά την απολογία του τόσο ο Εισαγγελέας όσο και η ανακρίτρια αποφάσισαν την προφυλάκιση του 61χρονου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν πως σήμερα στα δικαστήρια παρουσιάστηκαν και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού όπου μίλησαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι του 61χρονου.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι  του Σαββάτου όταν η γειτονιά στον Σταλό Χανίων σηκώθηκε στο… πόδι από πυροβολισμούς που άκουσε από το σπίτι του 61χρονου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο σπίτι του 61χρονου βρισκόταν ένα συγγενικό του πρόσωπο με τον οποίο ο ίδιος είχε οικονομικές και περιουσιακές διαφορές.

Ο 61χρονος κρατούσε όπλο στο χέρι και από τον καυγά βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να πυροβολεί αδιακρίτως.

Οι σφαίρες βρήκαν την σύζυγό του – που πέθανε ακαριαία – αλλά και τον μικρότερο γιο της οικογενείας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, τα άλλα δύο παιδιά της οικογενείας – ηλικίας 25 και 27 χρόνων – βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Γείτονες του ζευγαριού, που άκουσαν τις φωνές από τον καβγά, που εκτυλισσόταν μέσα στο σπίτι και τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα στην περιοχή  συνέλαβαν τον 61χρονο δράστη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το γιο στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση