HomeCity Guide«Τι ουσία έχει η μάσκα» – Ενημερωτική δράση του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

«Τι ουσία έχει η μάσκα» – Ενημερωτική δράση του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή των εορτών της Αποκριάς το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ οργανώνει αύριο Παρασκευή 11/3/2016 και ώρα 5-8μ.μ στο κέντρο του Ηρακλείου στα Λιοντάρια (έξω από το Info Point) ενημερωτική δράση με θέμα «Τι ουσία έχει η μάσκα».

Στόχος είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο και τη δράση του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ καθώς και ο προβληματισμός για τον τρόπο που επικοινωνούμε και σχετιζόμαστε παρουσιάζοντας πρόσωπα παραποιημένα, αλλοιωμένα σε σχέση με την πραγματικότητα και την αυθεντικότητά μας, κάτι που ενδεχομένως δημιουργεί προβληματικές και «χωρίς ουσία» σχέσεις. Πέρα από τις ποικίλες προβληματικές καταστάσεις που δημιουργούνται από το ανικανοποίητο των σχέσεων, ένας τρόπος ανακούφισης είναι η ανάπτυξη εξαρτητικών συμπεριφορών, κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει και στη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα διανεμηθούν από μέλη, γονείς,  εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, δωρεάν χειροποίητες μάσκες που κατασκευάστηκαν και φιλοτεχνήθηκαν από τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση