HomeΚΡΗΤΗΝέα προθεσμία για τον 61χρονο συζυγοκτόνο – «Ξύπνησε» από το κώμα ο 21χρονος γιος του

Νέα προθεσμία για τον 61χρονο συζυγοκτόνο – «Ξύπνησε» από το κώμα ο 21χρονος γιος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα προθεσμία ζήτησε κι έλαβε σήμερα από την ανακρίτρια Χανίων ο 61χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του και τον σοβαρότατο τραυματισμό του 21χρονου γιου του, το περασμένο Σάββατο στο Σταλό Χανίων.

Ο 61χρονος σήμερα πέρασε το κατώφλι της ανακρίτρια Χανίων ωστόσο πήρε νέα προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει κακουργηματικές ποινικές διώξεις στον 61χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ φέρει διώξεις και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

«Ξύπνησε» από το κώμα ο 21χρονος γιος

Αισιοδοξία επικρατεί για την πορεία της υγείας του 21χρονου καθώς όπως ήδη έχει γράψει το cretapost οι γιατροί «ξύπνησαν» τον άτυχο νέο από το κώμα.

Ο 21χρονος νοσηλεύεται ακόμα στην Εντατική ωστόσο έχει πλέον ξεφύγει τον κίνδυνο ενώ αντιδρά πολύ καλά στο περιβάλλον.

Αναμένεται σε λίγες ημέρες να εξέλθει από την Εντατική.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι  του Σαββάτου όταν η γειτονιά στον Σταλό Χανίων σηκώθηκε στο… πόδι από πυροβολισμούς που άκουσε από το σπίτι του 61χρονου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο σπίτι του 61χρονου βρισκόταν ένα συγγενικό του πρόσωπο με τον οποίο ο ίδιος είχε οικονομικές και περιουσιακές διαφορές.

Ο 61χρονος κρατούσε όπλο στο χέρι και από τον καυγά βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να πυροβολεί αδιακρίτως.

Οι σφαίρες βρήκαν την σύζυγό του – που πέθανε ακαριαία – αλλά και τον μικρότερο γιο της οικογενείας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, τα άλλα δύο παιδιά της οικογενείας – ηλικίας 25 και 27 χρόνων – βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Γείτονες του ζευγαριού, που άκουσαν τις φωνές από τον καβγά, που εκτυλισσόταν μέσα στο σπίτι και τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα στην περιοχή  συνέλαβαν τον 61χρονο δράστη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το γιο στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση