HomeΚΡΗΤΗΕργατικό ατύχημα με υπάλληλο καθαριότητας σε απορριμματοφόρο

Εργατικό ατύχημα με υπάλληλο καθαριότητας σε απορριμματοφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο, όταν εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, έπεσε από το απορριμματοφόρο στην περιοχή του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Άμεσα οι συνάδελφοι του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο εργαζόμενος έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Πρόκειται για έναν 40χρονο συμβασιούχο υπάλληλο, πατέρα δύο παιδιών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται.

Στο σημείο του ατυχήματος ο πρόεδρος του ΕΚΗ

Αμέσως μετά το εργατικό ατύχημα, στις Βούτες έσπευσε ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς. Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΗ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Ένα ακόμα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα  νωρίς το πρωί στην  περιοχή των Βουτών Ηρακλείου. Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή  ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Η Στέλιος Βοργίας καθώς και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας ώστε, να γίνει διερεύνηση για τα αίτια του ατυχήματος και να βγει σχετικό πόρισμα.

Ο Συνάδελφος που εργάζονταν στην  υπηρεσία καθαριότητας  έπεσε από το απορριμματοφόρο όχημα έχοντας υποστεί σοβαρές καρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπου και  χειρουργείται αυτή την  ώρα.

Το Εργατικό Κέντρο συμπαραστέκεται στο συνάδελφο και στην οικογένεια του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση