HomeΣΠΟΡΓιώργος Βρέντζος: «Ο Εργοτέλης πάνω απ’ όλους κι όλα»

Γιώργος Βρέντζος: «Ο Εργοτέλης πάνω απ’ όλους κι όλα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενωτική δήλωση για το μέλλον του Εργοτέλη, με μήνυμα προς τον Δημήτρη Παπουτσάκη να κλείσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί, έκανε ο παράγοντας Γιώργος Βρέντζος:

«Ο Εργοτέλης διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του. Στο διάστημα από σήμερα έως τις αρχές του καλοκαιριού, θα κριθεί αν ο Σύλλογος θα έχει την δυνατότητα να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος (που όλοι κάναμε) και σιγά-σιγά ν’ ανακάμψει, ή θα καταδικαστεί στην αφάνεια κι ανυποληψία.

Απαραίτητη προυπόθεση για να μπορέσουμε να χτίσουμε όλοι μαζί τον νέο Εργοτέλη, τον Εργοτέλη που δημιούργησαν οι Γιώργος Σουλτάτος και Νίκος Τζώρτζογλου (με αλφαβητική σειρά), τον Εργοτέλη που οραματίστηκε ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης, τον Εργοτέλη που θέλουν οι φίλαθλοι του, τον Εργοτέλη που εγώ κι οι συνεργάτες μου ονειρευόμαστε, είναι ν’ απελευθερωθεί επιτέλους ο Σύλλογος από την ΠΑΕ και τα βάρη της (οικονομικά κι όχι μόνο).

Δυστυχώς η δίκαιη απαλλαγή του Συλλόγου από τα σοβαρά λάθη και υποχρεώσεις της ΠΑΕ, παρότι θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη, τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο εξαιτίας του μεγαλομετόχου Δημήτρη Παπουτσάκη ο οποίος συνεχίζει ν’ αρνείται πεισματικά ν’ αναλάβει τις αντικειμενικές ευθύνες της οικογένειας του για την χρεοκοπία της ΠΑΕ, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες που ενδεχομένως θα έχουν οι ενέργειες του εις βάρος του Εργοτέλη.

Χτες βράδυ στο Μαρτινέγκο, οι Εργοτελίτες βροντοφώναξαν με μια φωνή: ΩΣ ΕΔΩ!!! Η υπομονή, ανοχή και συμπόνια μας εξαντλήθηκε. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ποτέ πια ούτε στον Δ. Παπουτσάκη ούτε σε οποιονδήποτε άλλον να βάλει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον του Εργοτέλη (ειδικά από τη στιγμή που για τα προβλήματα του ευθύνεται η οικογένεια του κι όχι ο Εργοτέλης).

Ο φίλαθλος κόσμος του Εργοτέλη, αλλά και γενικά του Ηρακλείου, σέβεται κι εκτιμά απεριόριστα τον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη για την μεγάλη προσφορά του στον Εργοτέλη και γενικότερα στο ποδόσφαιρο της πόλης μας. Λόγω αυτής της προσφοράς, οι Εργοτελίτες παραβλέπουν τα σοβαρά λάθη που έκανε, τα χρέη που τελικά δημιούργησε και τα προβλήματα που κληροδότησε όχι μόνο στον γιο του αλλά και στον Εργοτέλη. Λόγω αυτής της προσφοράς, ο κόσμος του Εργοτέλη συμπαραστάθηκε ποικιλοτρόπως στον Δ. Παπουτσάκη από το θάνατο του πατέρα του έως τώρα. Λόγω αυτής της προσφοράς, επιθυμούμε όλοι να μην γίνει κάτι που θ’ αμαυρώσει τη μνήμη του Α. Παπουτσάκη.

Ο νομικός δρόμος που φαίνεται να έχει επιλέξει ο Δ. Παπουτσάκης δεν πρόκειται να έχει κανένα όφελος για τον ίδιο και την οικογένεια του (όπως εκτιμούν με βεβαιότητα νομικοί κι αρμόδιοι φορείς). Το μόνο που τελικά θα καταφέρει είναι να στρέψει τον κόσμο του Εργοτέλη αλλά και γενικά τη φίλαθλη κοινή γνώμη εναντίον του, να δημιουργήσει στον εαυτό του περισσότερα προβλήματα και – το πιο σημαντικό – να αμαυρώσει τη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του. Τον (παρα)καλώ να μην το κάνει.

Ας βοηθήσουμε όλοι, με πρώτο τον Δ. Παπουτσάκη, να κλείσει οριστικά και με όμορφο τρόπο το κεφάλαιο της οικογένειας Παπουτσάκη στον Εργοτέλη, όπως άλλωστε αρμόζει στη γενικότερη προσφορά της. Οτιδήποτε άλλο δεν θα είναι καλό για κανέναν.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ…

Γιώργος Βρέντζος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση