HomeLife & StyleΕλένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Πού θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος;

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Πού θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από λίγες εβδομάδες η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και καλούς φίλους, βρέθηκαν στο σπίτι του Βασίλη Καλίδη. «Αξεπέραστο σε γεύση και διακόσμηση τραπέζι που ετοίμασες. Υπέροχη βραδιά για την πρώτη μας επέτειο», έγραψε η παρουσιάστρια στα social media, πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες που τη θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά με πολιτικό γάμο, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Την Τσικνοπέμπτη η Ελένη Μενεγάκη, είχε καλέσει στην εκπομπή της, τον γνωστό λυράρη και τραγουδιστή, Νίκο Ζωιδάκη, που της αφιέρωσε μία μαντινάδα.

menegaki pantzopoulos

«Γρηγόρη τα ‘μαθες; Έμαθα πως παντρεύεται αυτό το καλοκαίρι, στο γάμο της για λυρατζή, σίγουρα θα με θέλει», τραγούδησε στον «αέρα» ο Νίκος Ζωιδάκης.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, να παντρεύονται κρυφά -με θρησκευτικό γάμο- το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ο γάμος θα γίνει  στα Άχλα της Άνδρου και συγκεκριμένα σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα. Είναι το μέρος όπου – σύμφωνα με την εφημερίδα- γνωρίστηκε το ζευγάρι.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση