HomeMarket NewsΓαστρονομία, τουρισμός, πολιτισμός στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Γαστρονομία, τουρισμός, πολιτισμός στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γαστρονομία, τουρισμός & πολιτισμός είναι τα θέματα τα οποία θα προβληθούν στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου.

Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», εκθέτες αλλά και επισκέπτες θα βιώσουν την εμπειρία ενός παραδοσιακού χωριού στην Αθήνα!

Οι διοργανωτές υπόσχονται γεύσεις παραδοσιακών προϊόντων μαγειρεμένων από τους καλύτερους σεφ και σερβιρισμένων στα τραπεζάκια της πλατείας του χωριού που θα βοηθήσουν στη μεταφορά των ηθών και εθίμων του χωριού, του νησιού, του τόπου των διακοπών.

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών υπογραμμίζεται:

«Ελάτε σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς από τον τόπο που σκέφτεστε να  δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, γνωρίστε επιτυχημένες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τις συνεργασίες σας με ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής περιφέρειας στις B2B συναντήσεις.

Ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ζητήματα στην Περιφερειακή ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία & μηχανική τροφίμων  από success stories, συνέδρια & ημερίδες που θα λάβουν χώρα στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»

Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες…. αρκεί να τις ανακαλύψουμε!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση