HomeΚΡΗΤΗΣε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος, που δέχθηκε τα πυρά του πατέρα του-Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος, που δέχθηκε τα πυρά του πατέρα του-Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο 21χρονος, που το μεσημέρι του Σαββάτου δέχθηκε τα πυρά του πατέρα του και είδε τη μητέρα του να αφήνει την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια του επίσης από το όπλο του ίδιου του πατέρα.

Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, μια και φέρει πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα σοκαρισμένα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα άλλα δύο παιδιά της οικογένεια, τα οποία βρίσκονταν κι αυτά μέσα στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας.

Ο συζυγοκτόνος

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος συζυγοκτόνος, μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον εισαγγελέα Χανίων, ο οποίος τους απήγγειλε κακουργηματικές διώξεις και αναμένεται να απολογηθεί για τις πράξεις του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η τοπική κοινωνία του Σταλού παραμένει μουδιασμένη από το τραγικό συμβάν και τα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο μεσημέρι στο σπίτι της οικογένειας, μη μπορώντας να πιστέψουν, πώς συνέβησαν όλα αυτά σε μια οικογένεια, που δεν είχε ποτέ δώσει δικαίωμα για το παραμικρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση