HomeΚΡΗΤΗΕπίθεση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη περί παραπομπής του σε δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Επίθεση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη περί παραπομπής του σε δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που υπήρξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο και έκαναν λόγο για παραπομπή του σε δίκη ο πρώην αντιπροέδρος της Βουλής και βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχετικά με την υπόθεση Γιακουμάκη.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης στο parapolitiko.gr «Πρόκειται για ένα ρυπαρογράφημα, με στόχο την τιμή και την υπόληψή μου. Ως εδώ λοιπόν. Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, τόσο για το συντάκτη, όσο και για όλους εκείνους που αναδημοσίευσαν και υιοθέτησαν άκριτα το άρθρο, χωρίς να επικοινωνήσουν καν μαζί μου, μη τηρώντας τους κανόνες δεοντολογίας. Παραπέμπω στα όσα είπε ο συνήγορος της οικογένειας Γιακουμάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1».

Ο ίδιος επίσης τόνισε ότι η περίπτωση Γιακουμάκη χαρακτηρίζεται δολοφονία, κάτι το οποίο δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Χανίων Χρήστου Μαρκογιαννάκη, στα όσα δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες για παραπομπή του στη Δικαιοσύνη για εμπλοκή του στην υπόθεση Γιακουμάκη.

Σε αποκλειστική δήλωσή του στο parapolitiko.gr, ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει… «Πρόκειται για ένα ρυπαρογράφημα, με στόχο την τιμή και την υπόληψή μου. Ως εδώ λοιπόν. Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, τόσο για το συντάκτη, όσο και για όλους εκείνους που αναδημοσίευσαν και υιοθέτησαν άκριτα το άρθρο, χωρίς να επικοινωνήσουν καν μαζί μου, μη τηρώντας τους κανόνες δεοντολογίας. Παραπέμπω στα όσα είπε ο συνήγορος της οικογένειας Γιακουμάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1».

Ο κ. Μπούκας, μιλώντας στο Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε πως πρόκειται περί… σύγχυσης αναφορικά με τη δίωξη Μαρκογιαννάκη, αφού υπάρχει απαλλακτικό βούλευμα και «μία τέτοια είδηση δεν ευσταθεί».

Τόνισε δε, ότι η περίπτωση Γιακουμάκη χαρακτηρίζεται δολοφονία, κάτι το οποίο δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση