HomeΚΡΗΤΗΈγκλημα στα Χανιά – Η επόμενη ημέρα: «Χαροπαλεύει» ο γιος – Κακουργηματικές διώξεις στον 61χρονο

Έγκλημα στα Χανιά – Η επόμενη ημέρα: «Χαροπαλεύει» ο γιος – Κακουργηματικές διώξεις στον 61χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στο Σταλό Χανίων όταν ο 61χρονος σκότωσε την γυναίκα του και τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του με ένα πιστόλι μέσα στο σπίτι τους.

Κακουργηματικές διώξεις για τον 61χρονο

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο 61χρονος δράστης βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ φέρει διώξεις και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια ο 61χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Χανίων όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η ημέρα της απολογίας δεν έχει γίνει γνωστοί καθώς υπάρχουν φόβοι για εντάσεις κι επεισόδια.

https://www.youtube.com/watch?v=lOTmrHO4ACY

Μία σφαίρα ήταν αρκετή για να «κόψει» το νήμα της ζωής της συζύγου

Μία σφαίρα ήταν αρκετή για να «κόψει» το νήμα της ζωής της συζύγου όπως διαπιστώθηκε από το πόρισμα του ιατροδικαστή Χανίων.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η χαριστική βολή ήταν η σφαίρα που βρήκε την 48χρονη στην πλάτη. Η συγκεκριμένη σφαίρα έπληξε πνεύμονες και καρδιά με αποτέλεσμα η 48χρονη να πεθαίνει ακαριαία.

Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα φέρει μία ακόμα σφαίρα στο αριστερό της χέρι.

Χαροπαλεύει ο… γιος

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι ο 21χρονος γιος– πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας – που δέχθηκε πάνω από μία σφαίρες στην κοιλιακή χώρα.

Ο 21χρονος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί παραμένουν φειδωλοί στις δηλώσεις τους ενώ τα επόμενα δύο 24ωρα θα είναι καθοριστικά για την πορεία της υγείας του.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι όταν η γειτονιά στον Σταλό Χανίων σηκώθηκε στο… πόδι από πυροβολισμούς που άκουσε από το σπίτι του 61χρονου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο σπίτι του 61χρονου βρισκόταν ένα συγγενικό του πρόσωπο με τον οποίο ο ίδιος είχε οικονομικές και περιουσιακές διαφορές.

Ο 61χρονος κρατούσε όπλο στο χέρι και από τον καυγά βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να πυροβολεί αδιακρίτως.

Οι σφαίρες βρήκαν την σύζυγό του – που πέθανε ακαριαία – αλλά και τον μικρότερο γιο της οικογενείας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, τα άλλα δύο παιδιά της οικογενείας – ηλικίας 25 και 27 χρόνων – βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Γείτονες του ζευγαριού, που άκουσαν τις φωνές από τον καβγά, που εκτυλισσόταν μέσα στο σπίτι και τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα στην περιοχή  συνέλαβαν τον 61χρονο δράστη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το γιο στο νοσοκομείο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση