HomeΚΡΗΤΗ«Ρήμαζε» τα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο – Συνελήφθη για 8 διαρρήξεις οχημάτων

«Ρήμαζε» τα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο – Συνελήφθη για 8 διαρρήξεις οχημάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στη δράση ενός 32χρονου Ηρακλειώτη έβαλαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με τη σύλληψή του, χθες το απόγευμα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο 32χρονος με αδυναμία στα ΙΧ αυτοκίνητα, από τις 9 Ιανουαρίου 2016 είχε διαπράξει συνολικά 8 διαρρήξεις, αρπάζοντας από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Χθες το απόγευμα, ο συλληφθείς «χτύπησε» άλλα δύο οχήματα αρπάζοντας διάφορα αντικείμενα, ωστόσο έγινε αντιληπτός και προσπάθησε να διαφύγει πετώντας στο έδαφος τα κλοπιμαία.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος από τις 9 Ιανουαρίου 2016 έως και τις 20 Φεβρουρίου 2016 έχει διαπράξει 6 κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση