HomeΚΡΗΤΗΤους λόγους που όπλισαν το χέρι του 61χρονου ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.-Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γιος

Τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 61χρονου ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.-Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κουβάρι της οικογενειακής τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σταλό Χανίων προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Το τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δε μπορεί να πιστέψει τι ακριβώς συνέβη μέσα στο σπίτι του 61χρονου δράστη και πώς βρήκε τραγικό θάνατο η 48χρονη γυναίκα του και τραυματίστηκε βαρύτατα ο 21χρονος γιος του.

Όπως έγινε γνωστό, την ώρα του συμβάντος, παρών ήταν και συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, με τις πληροφορίες να λένε ότι με το συγκεκριμένο άτομο διαπληκτίστηκε ο δράστης, με αποτέλεσμα να βγάλει το όπλο του και να αρχίσει να πυροβολεί.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη 48χρονη βρήκε τραγικό θάνατο και ο 21χρονος γιος της οικογένειας τραυματίστηκε σοβαρά ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, με την αστυνομία να προσπαθεί να συλλέξει οποιαδήποτε πληροφορία, προκειμένου να διαλευκάνει την όλη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της 48χρονης συζύγου ήταν ακαριαίος, καθώς η ίδια βλήθηκε από δύο σφαίρες, μία στην πλάτη, η οποία ήταν κι αυτή που της στοίχισε τη ζωή και μία στο χέρι.

Ο 21χρονος γιος βλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα βαρύτατα τραύματα του.

Τώρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τα επόμενα εικοσιτετράωρα να κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή του.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι όταν ο 61χρονος άρχισε να πυροβολεί στην αυλή του σπιτιού του στο Σταλό Χανίων.

Γείτονες του ζευγαριού, που άκουσαν τις φωνές από τον καβγά, που εκτυλισσόταν μέσα στο σπίτι και τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα στην περιοχή, βρίσκοντας την άτυχη γυναίκα να κείτεται νεκρή και τον 21χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο δράστη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το γιο στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση