HomeΣΠΟΡΠλατανιάς – Πανιώνιος 0-0

Πλατανιάς – Πανιώνιος 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Πανιώνιος στα Χανιά, με τους «κυανέρυθρους» να μένουν για τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 3′ ο Ντίνας μπήκε στην περιοχή, όμως νικήθηκε από τον Διούδη. Στη συνέχεια της φάσης ο Μιλούνοβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ρισβάνη, όμως ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι, προκαλώντας το ξέσπασμα του πάγκου των γηπεδούχουν που ζητούσε πέναλτι. Στο 21ο λεπτό  ο Ανγκούλο έπιασε μια δυνατή κεφαλιά «ψαράκι» αναγκάζοντας τον Διούδη σε μια εντυπωσιακή επέμβαση.

O Πανιώνιος κατάφερε να απειλήσει για πρώτη φορά την εστία του Σωτηρίου στο 31′ όμως το σουτ του Καθάριου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ο Μασούρας σκόραρε με κεφαλιά, όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Μία πραγματικά οριακή φάση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πολύ πιο αργός. Οι «κυανέρυθροι» έδωσαν βάση στην άμυνα και στην ουσία δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση την εστία του Πλατανιά. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς το αντίπαλο τέρμα και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

MVP

O Διούδης με τις επεμβάσεις του δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Πανιώνιος του οφείλει πολλά για την ισοπαλία στα Περιβόλια.

Αδύναμος κρίκος

Ανύπαρκτος επιθετικά ο Πανιώνιος. Μπακασέτας και Καραμάνος έδειχναν σαν να μην υπάρχουν στο γήπεδο.

Σχόλιο

Ένα ματς που θα ξεχάσουν γρήγορα και οι δύο ομάδες. Εκτός από 1-2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο δεν συνέβη τίποτα αξιοσημείωτο. Βέβαια όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο διαιτητής Λαμπρόπουλος είχε δει το χέρι του Ρισβάνη στο 3ο λεπτό μέσα στην περιοχή.

Όπως και να ‘χει, ο Πανιώνιος θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που σε ένα ματς που ο αντίπαλός του είχε συντριπτική υπέρ του κατοχή, κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία. Τέταρτο ματς μακριά από τις νίκες πλέον για τους «κυανέρυθρους» που αν συνεχίσουν έτσι θα κινδυνέψουν όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (83′ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (60′ Τσουράκης), Ντίνας, Μιλούνοβιτς (79′ Πάνγκαλος), Ανγκούλο

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Τζανδάρης (64′ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Καθάριος, Μπακασέτας (88′ Πατσατζόγλου), Μασούρας (90+2′ Μπαργκάν), Καραμάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση