HomeΚΡΗΤΗΣτα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος- Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος γιος

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος- Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος γιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Κάτω Σταλού στα Χανιά από την οικογενειακή τραγωδία, που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι, όπου βρήκε τραγικό θάνατο μία 48χρονη γυναίκα και τραυματίστηκε βαρύτατα ο 21χρονος γιος της από τα πυρά του 61χρονου συζύγου της και πατέρα του γιου τους.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι μέσα στο σπίτι τους, όπου ο καβγάς του ζευγαριού είχε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, ο 61χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην αυλή τους σπιτιού τους, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 48χρονη σύζυγος του και να τραυματιστεί σοβαρά ο 21χρονος γιος τους.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν κι άλλο συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν το δράστη του εγκλήματος.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

Ο θάνατος της 48χρονης συζύγου ήταν ακαριαίος.

Πάντως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, οι περιουσιακές διαφορές είναι αυτές που όπλισαν το χέρι του 61χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση