HomeMarket NewsΣτο «Ελυρος» της ΑΝΕΚ μεγάλη εκδήλωση Μεσαριτών

Στο «Ελυρος» της ΑΝΕΚ μεγάλη εκδήλωση Μεσαριτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΝΕΚ LINES υποδέχτηκε για πρώτη φορά ένα παραδοσιακό  Ηρακλειώτικο σωματείο, το ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΜΕΣΑΡΙΤΩΝ «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ», διοργανώνοντας  με απόλυτη επιτυχία την ετήσια κοπή της πίτας τους.

ΦΩΤΟ 1 Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μεσαριτών κα Χαρά Κουρτικάκη χαμογελαστή κατά την διάρκεια της ευλογίας της εκδήλωσης.

Έτσι, την Κυριακή 21/2 στο πλοίο της ΑΝΕΚ «ΕΛΥΡΟΣ” στον Πειραιά και στο άνετο, μεγάλο, και πολυτελές σαλόνι του πλοίου “Φάρος”, με γιορτινή διάθεση  παρευρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές μέλη και φίλοι του Συλλόγου, πολλοί εκπρόσωποι σωματείων από το Ηράκλειο, αλλά και δεκάδες Κρητικά Σωματεία της Αττικής.

Η Πρόεδρος του «Μινώταυρου», κα Χαρά Κουρτικάκη, ευχαρίστησε ολόψυχα την ΑΝΕΚ LINES  για την άψογη διοργάνωση και τόνισε πόσο σημαντικό είναι όλοι οι Κρητικοί να τιμούν τον τόπο τους και να μένουν πάντα ενωμένοι.

ΦΩΤΟ 2Ο Σύμβουλος Διοίκησης της ΑΝΕΚ κος Χαράλαμπος Σαλβαράκης ενώ απευθύνει τις ευχές του.

Από την πλευρά του, ο Σύμβουλος Διοίκησης της ΑΝΕΚ, κος Χαράλαμπος Σαλβαράκης, εξέφρασε τη χαρά του που ένας Ηρακλειώτικος σύλλογος επέλεξε για πρώτη φορά ένα πλοίο της ΑΝΕΚ LINES για την κοπή της πίτας του και δήλωσε πεπεισμένος ότι αυτή η άψογη σχέση θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, οι εκατοντάδες καλεσμένοι του συλλόγου «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ» πέρασαν ένα υπέροχο πρωϊνό στο «ΕΛΥΡΟΣ» της ANΕΚ LINES.

Διασκέδασαν με γνωστά κρητικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, γεύτηκαν παραδοσιακές τοπικές νοστιμιές και δήλωσαν πραγματικά ενθουσιασμένοι για την υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία.

ΦΩΤΟ 3 Όμορφα Κρητικόπουλα χορεύουν παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης και ξεσηκώνουν τον κόσμο

Για ακόμη μία φορά η ANEK LINES απέδειξε έμπρακτα τους ιδιαίτερους δεσμούς που την δένουν με όλους τους Κρητικούς και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να στέκεται πάντα δίπλα τους.

Γιατί ANEK LINES σημαίνει Κρήτη.ANEK LINES LOGO

Διαφήμιση
Διαφήμιση