HomeΚΡΗΤΗΣτον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Στον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη είχαν μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Η ένωση των αστυνομικών του Λασιθίου εξέφρασε τα συγχαρητήρια της στον Γενικό για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που του ανατέθηκε.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, τα οποία δημιουργούν δυσκολίες στην καθημερινή εκπλήρωση των καθηκόντων των υπηρετούντων αστυνομικών.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού ( κατάσταση οχημάτων, λεωφορείου διμοιρίας ), αλλά και θέματα του χρόνου εργασίας του προσωπικού.

Ο κ. Δασκαλάκης άκουσε με προσοχή τα όσα τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα των υπηρεσιών της Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, ώστε οι αστυνομικοί να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση