HomeΥΓΕΙΑΔώρο από την Αυστρία στους ασθενείς με καρκίνο

Δώρο από την Αυστρία στους ασθενείς με καρκίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ότι σύντομα οι συνθήκες θα διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο που η Ευρώπη θα είναι και πάλι ενωμένη και οι σχέσεις Ελλάδας και  Αυστρίας δεν θα εμφανίζουν ένταση και πόλωση με φόντο το προσφυγικό, τόνισε η πρώην γενική πρόξενος της Αυστρίας στην Κρήτη Ροσβίτα Μπαντουβά, που ετοιμάζεται να αναλάβει εκ νέου το επόμενο διάστημα την ίδια θέση.

Εξηγώντας ότι η Αυστρία, μια χώρα 9 εκατομμυρίων δεν μπορεί να σηκώσει περισσότερο βάρος από αυτό που ήδη έχει σηκώσει, η κ. Μπαντουβά εξήγησε ότι πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός μεταναστών και προσφύγων, διευκρινίζοντας πάντως ότι μια ενιαία και ενωμένη Ευρώπη είναι το κυρίως ζητούμενο.

Η κ. Μπαντουβά εξήγησε ότι μοιράζεται την αγάπη για τις δύο χώρες και ελπίζει ότι τα προβλήματα θα γεφυρωθούν.

 

Στη μνήμη του γιου

Η οικογένεια Μπαντουβά πάντως προσπαθώντας στην μνήμη του γιού που έχασαν πρόσφατα από την επάρατο νόσο έχουν συστήσει σύλλογο ανακουφιστικής και παρηγορητικής φροντίδας, ενώ έλαβαν από την Αυστρία μια νταλίκα με εξοπλισμό που θα διατεθεί σε καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και οι οικογένειές τους αδυνατούν να τους τον παρέχουν.

Ο εξοπλισμός ανήκε σε κέντρα και νοσηλευτικά ιδρύματα της Αυστρίας που ανακαινίστηκαν και το κόστος τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση