HomeΣΠΟΡΠολεμικό σκηνικό στην Τούμπα, διεκόπη το ματς

Πολεμικό σκηνικό στην Τούμπα, διεκόπη το ματς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άδοξο φινάλε είχε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό καθώς λίγο πριν από το τέλος του (στο 89′) με αφορμή μία φάση στην περιοχή του Ολυμπιακού το παιχνίδι… ξέφυγε.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, δεν δόθηκε και στην εξέλιξη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακ. Ο Σλοβάκος πήγε με ειρωνικό τρόπο να διαμαρτυρηθεί στον βοηθό Μήτσιο και αυτή η απόφαση άνοιξε τον ασκό του αιόλου.

Κάποιο προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έπεσαν πυρσοί με τους διαιτητές και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αποχωρούν για τα αποδυτήρια αλλά και κάποιους από εκείνους του ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στη φυσούνα.

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ περίπου μετά από ένα πεντάλεπτο τα πράγματα έδειξαν να ηρεμούν, ενώ και η αστυνομία διαβεβαίωνε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ως το τέλος.

21:35: Τελικά μετά από δέκα και πλέον λεπτά οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να αρχίσει το παιχνίδι και να… τελειώσει -λανθασμένα- κανονικά.

21:40: Οι ομάδες βγήκαν το ίδιο και οι διαιτητές ωστόσο το ματς δεν μπόρεσε να ξεκινήσει καθώς στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν διάφορα (πυρσοί, αντικείμενα κτλ) με τις αστυνομικές οδυνάμεις να εισέρχονται εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο και το ματς να διακόπτεται ξανά.

21:45: Έχοντας περάσει περίπου μισή ώρα ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με πεδίο παράταξης αστυνομικών δυνάμεων με την ένταση με τους οπαδούς να συνεχίζεται. Μάλιστα φαίνεται να γίνονται και συλλήψεις.

21:50: «Πολεμικό» το σκηνικό στην Τούμπα, ενώ έχει βαρύνει και η ατμόσφαιρα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (Αθανασιάδης, Κάτσε, Χαρίσης) συνεχίζουν να είναι στον αγωνιστικό χώρο.

21:55: Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Τούμπα. Παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο. Όπψς μεταδίδεται και από το ΟΤΕ ΤV προσπαθούν να μπουν οπαδοί που απωθούνται. Στα αποδυτήρια οι συλληφθέντες που αποδοκιμάστηκαν, ενώ παραλίγο να υπάρξει και επεισόδιο ανάμεσα σε αυτούς και σε παίκτες του ΠΑΟΚ.

22:05: Στον αγωνιστικό χώρο και ο Ιβάν Σαββίδης μιλά με τους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων.

Οριστική η διακοπή του αγώνα

22:15: Στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί. Μάχες με τις αστυνομικές δυνάμεις.ΚΑΠΙΝΟ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ 2015-2016)ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ 2015-2016)ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ 2015-2016)

Διαφήμιση
Διαφήμιση