HomeΣΠΟΡΈνα μασκέ πάρτι με καλεσμένους τους αθλητές που έχουν ξεχωρίσει στη σεζόν αυτή.

Ένα μασκέ πάρτι με καλεσμένους τους αθλητές που έχουν ξεχωρίσει στη σεζόν αυτή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

fasoylakis

 

 

 

Του Ευθύμη Φασουλάκη

 

Επ’ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης και καθώς πλησιάζουμε με ταχύ ρυθμό προς τις Απόκριες , ας δούμε τι ρόλο θα μπορούσαν να έχουν ομάδες και παίκτες που πρωταγωνιστούν στα γήπεδα του κόσμου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ , σε ένα μασκέ πάρτι , από τα πολλά που θα γίνουν αυτές τις μέρες.

  Στέφεν Κάρι ->Γουλιέλμος Τέλος

Ο εντυπωσιακός γκαρντ των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς  και κατά πολλούς, μοιάζει με τον θρυλικό Ελβετό φέτος στο σημάδι από την γραμμή του τριπόντου στο ΝΒΑ , καθώς σημαδεύει από που θέλει , ανεξάρτητα από την γωνία και την απόσταση . Σίγουρα λοιπόν θα πετύχαινε ένα μήλο πάνω από ένα κεφάλι με την βαλλίστρα του .

Τζέιμι  Βάρντι -> Σπάρτακος

Ο επιθετικός MVP και πρώτος σκόρερ της εκπληκτικής φέτος Λέστερ θα μπορούσε άνετα να αναπαραστήσει τον μυθικό μονομάχο θρακικής καταγωγής όπου ηγήθηκε μια επανάσταση των καταπιεσμένων κατά των Ρωμαίων , καθώς και αυτός ηγείται της προσπάθειας της μικρούλας Λέστερ να σπάσει το κατεστημένο των μεγάλων ομάδων να κατακτήσει την ομάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης –> Γαλατικό Χωριό του Αστερίξ στο τεύχος η διχόνοια .

Τις τελευταίες μέρες , μετά την ήττα από την Aτλέτικο , το κλίμα στις τάξεις της ποδοσφαιρικής Βασίλισσας , δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Κάτι οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για το ότι χρειάζεται οι συμπαίκτες του να είναι σαν αυτό κάτι τα ‘’γαλλικά’’ του Σέρχιο Ράμος στην προπόνηση , φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις μεταξύ των παιχτών . Μένει να βρεθεί αν υπάρχει στην Ρεάλ εκτός του προπονητή Ζιζού και ο Ζιζάνιους ο οποίος στο γαλατικό χωριό δημιουργούσε παρεξηγήσεις ανάμεσα στους Γαλάτες για να χαλάσει την ενότητα μεταξύ τους.

Γιουβέντους -> Λαγός του Αισώπου

Η Μεγάλη Κυρία , ξεκίνησε το πρωτάθλημα όπως ο λαγός στο γνωστό μύθο . νωχελικά και σίγουρη για την νίκη της , είχε μείνει πίσω στην βαθμολογία και ξεκίνησε να παίρνει μπρος μόνο όταν είδε ότι κινδυνεύει . Ως τώρα φαίνεται να έχει διαφορετικό τέλος από το παραμύθι καθώς  έχει περάσει πρώτη , αλλά ο αγώνας ( το πρωτάθλημα ) έχει πολύ δρόμο ακόμα .

Λιονέλ Μέσι -> Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Πέραν από το ότι και οι 2 έχουν το παρατσούκλι Λέο , αυτήν την εβδομάδα έχουν και άλλο ένα μεγάλο κοινό . Και οι 2 πέτυχαν κάτι που δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν και είχαν πέσει θύμα τρολαρίσματος στο ίντερνετ για αυτό . Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πέτυχε γκολ στον Πετρ Τσεχ και μάλιστα 2 και ο σπουδαίος Αμερικάνος ηθοποιός πήρε –επιτέλους- το Όσκαρ για την ταινία the Revenant. Στον Αργεντινό βέβαια μένει να πάρει και αυτός το Όσκαρ που του λείπει ( Μουντιάλ) αλλά με την ικανότητα του ξέρουμε ότι είναι πολύ πιθανό.

Τσέλσι -> Μπασκετμπολίστες που έχασαν την ικανότητα τους από τους εξωγήινους στο Space Jam

Η ανεξήγητη καθίζηση των παικτών της Τσέλσι , που από περσινοί πρωταθλητές και μάλιστα με άνεση , κατέληξαν σε κάποιο σημείο της χρονιάς να κινδυνεύουν με υποβιβασμό , μοιάζει με την περίπτωση της γνωστής ταινίας , καθώς μοιάζουν σαν να έχασαν το ταλέντο τους ξαφνικά καθώς έχαναν παιχνίδια και βαθμούς φαινομενικά εύκολα. Η αγωνιστική άνοδος τους τις τελευταίες αγωνιστικές , δείχνει ότι μάλλον ο Γκους Χίντινγκ ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν που τους έδωσε την μπάλα να ακουμπήσουν για να πάρουν πίσω το ταλέντο τους.

Κόμπι Μπράιαντ -> Ο τελευταίος των Μοικανών.

Παρότι και μετά την αποχώρηση του Black Mamba θα παραμένουν και άλλοι θρύλοι της γενιάς του εν ενεργεία όπως ο Νοβίτσκι  , ο Ντάνκαν , ο Τζινόμπιλι και άλλοι , με την αποχώρηση του , κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και το ΝΒΑ χάνει ένα μεγάλο παίκτη και αυτό φαίνεται από τις εκδηλώσεις θαυμασμού που του γίνονται σε κάθε γήπεδο.

Ένα μασκέ πάρτι με όλους αυτούς , θα ήταν πάρα πολύ ωραίο και σίγουρα εγώ θα ήθελα να είμαι εκεί . Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους !

Ευθύμης Φασουλάκης