HomeLife & StyleΝάντια Μπουλέ: «Έχω τσακωθεί δημόσια με σύντροφό μου»

Νάντια Μπουλέ: «Έχω τσακωθεί δημόσια με σύντροφό μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ, εξομολόγηθηκε ότι έχει τσακωθεί δημόσια με σύντροφό της. «Ναι. Έχω τσακωθεί δημόσια. Δεν πετούσαμε καρέκλες, αλλά έχει συμβεί. Επίσης μου έχει συμβεί να γνωρίσω ένα σύντροφο μου με τον οποίο ήμουν πολύ ερωτευμένη στις φίλες μου -πάντα το κάνω- και να μην τον συμπαθήσει καμία. Για εμένα αυτό είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά» τόνισε στο ΕΓΩ Weekly.

«Για να φύγεις από μία κατάσταση, πρέπει πρώτα να φας τα μούτρα σου»

Εμπιστεύτηκε την κρίση τους; «Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά ήμουν πολύ ερωτευμένη. Θεωρώ ότι για να καταφέρεις να φύγεις από μία κατάσταση, πρέπει πρώτα να φας τα μούτρα σου. Για να πας παρακάτω, πρέπει η σχέση να τελειώσει οριστικά μέσα σου, να μη σου μείνει κανένα απωθημένο, καμία αμφιβολία.», απάντησε

nantia mpoule

Έχει επιστρέψει σε σχέση της; «Ναι. Αν δεν έχει λήξει το συναίσθημα, θεωρώ ότι πρέπει να γυρνάς για να τελειώσει. Δεν πιστεύω στις επιστροφές. Τις περισσότερες φορές δεν έχουν αίσιο τέλος, απλώς νιώθω ότι οφείλεις να τις κάνεις.», απάντησε η Νάντια Μπουλέ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση