HomeΚΡΗΤΗ5 τα θύματα της… ασφάλτου μέσα σε δύο μήνες – Ανάμεσά τους κι ένα 6χρονο παιδί

5 τα θύματα της… ασφάλτου μέσα σε δύο μήνες – Ανάμεσά τους κι ένα 6χρονο παιδί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

5 είναι τα θύματα της… ασφάλτου μέσα σε μόλις δύο μήνες στην Κρήτη ανάμεσά τους κι ένα 6χρονο παιδί.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, έχουν σημειωθεί στους δρόμους της Κρήτης τέσσερα θανατηφόρα με το νησί να θρηνεί πέντε νεκρούς.

Τα θανατηφόρα τροχαία σε… γεγονότα

12 Ιανουαρίου: Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 Ιανουαρίου όταν μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στον ΒΟΑΚ στον κόμβο Καστελίου ο 31χρονος λαουτιέρης, Διομήδης (Μίμης) Τσικανδηλάκης ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η οδηγός του δεύτερο οχήματος, Κατερίνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

17 Ιανουαρίου: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον κόμβο του Γαλατά στα Χανιά όταν ένας 60χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή πέντε ημέρες μετά.

20 Φεβρουαρίου: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 7χρονο αγοράκι όταν παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα έξω από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Το 7χρονο παιδί πέθανε ακαριαία βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένειά του.

28 Φεβρουαρίου: Ένας 50χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στον δρόμο στην Φοινικιά. Ο 50χρονος κινούνταν με το δίκυκλό του στον δρόμο όταν – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και καρφώθηκε σε τοίχο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση