HomeΚΡΗΤΗΦ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση πήρε διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση πήρε διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό, δήλωσε από την Ιεράπετρα Λασιθίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μετά από την επίσκεψη της στον συνεταιρισμό αγροτών «Ανατολή».

PASOK GENNHMETA LASITHI (1) PASOK GENNHMETA LASITHI (3) PASOK GENNHMETA LASITHI (2)

Παράλληλα ανέφερε ότι «δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο» εκτιμώντας ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί» και πρόσθεσε ότι ο τόπος μπορεί να ανακάμψει αν στηριχθεί στον πρωτογενή τομέα.

PASOK GENNHMETA LASITHI (4) PASOK GENNHMETA LASITHI (6) PASOK GENNHMETA LASITHI (5)

Αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον συνεταιρισμό «πρότυπο», όπως τον χαρακτήρισε, και εκπροσώπους άλλων συνεταιρισμών τόνισε πως «ο κοινός στόχος είναι να παράγουμε προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία μόνο, ποιοτικά προϊόντα. Αυτό είναι το μέλλον».

Η ίδια ανέφερε ότι οι συνεταιρισμοί και οι ομάδες παραγωγών θα πρέπει να στηριχθούν με φορολογικά κίνητρα.

Ακόμη μίλησε για κοινό σχέδιο με τους αγρότες «αρκεί να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση, μια χώρα αξιόπιστη, να μπορούμε να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε από κοινού ένα σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, ενταγμένο σε ένα συνολικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου».

PASOK GENNHMETA LASITHI (8) PASOK GENNHMETA LASITHI (10) PASOK GENNHMETA LASITHI (9)

Εγκαίνια του γραφείου του ΠΑΣΟΚ στα Σητεία

Επόμενος σταθμός για την Φώφη Γεννηματά ήταν η Σητεία που αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

PASOK GENNHMETA LASITHI (17) PASOK GENNHMETA LASITHI (16) PASOK GENNHMETA LASITHI (15) PASOK GENNHMETA LASITHI (14) PASOK GENNHMETA LASITHI (13)

Η άφιξη της κ. Γεννηματά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

LASITHI GENNHMATA (7) LASITHI GENNHMATA (6) LASITHI GENNHMATA (5) LASITHI GENNHMATA (4) LASITHI GENNHMATA (3) GENNHMATA HRAKLEIO (9) LASITHI GENNHMATA (1) LASITHI GENNHMATA (2) GENNHMATA HRAKLEIO (8)

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση