HomeΣΠΟΡΚυπελλούχος ΕΠΣΗ ο Ηρόδοτος: Το γιόρτασαν με… φαγοπότι στο ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ

Κυπελλούχος ΕΠΣΗ ο Ηρόδοτος: Το γιόρτασαν με… φαγοπότι στο ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για 7η φορά στην ιστορία της η ομάδα του Ηροδότου πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗ στις 17 Φεβρουαρίου κερδίζοντας τον Ρούβα με σκορ 2-1 και το γιόρτασε με… φαγοπότι.

Ο κυπελλούχος της ΕΠΣΗ με σοβαρότητα, πειθαρχία αλλά και πάθος κατάφερε με ανατροπή να κερδίζει τον Ρούβα σημείωνοντας το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

HRODOTOS1

Η ικανοποίηση είναι εμφανής σε όλη την οικογένεια του Ηροδότου που σήμερα άφησε για λίγο στην άκρη τις προπονήσεις και το… γλέντησε.

HRODOTOS

Ο πρόεδρος της ομάδας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το προπονητικό team αλλά και οι παίκτες του Ηροδότου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του «χρυσού» χορηγού της ομάδος – ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ – όπου ο πρόεδρος της εταιρίας, Ζαχάρης Δηνεράκης τους είχε ετοιμάσει ένα τσιμπούσι ειδικά για τους πρωταθλητές!

HRODOTOS2

Τα αντικριστά έδιναν κι έπαιρναν, το κέφι κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα ενώ την ίδια ώρα το βλέμμα ήταν στραμμένο και στον επόμενο στόχο του Ηροδότου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο κατηγορίας.

HRODOTOS3

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό της ομάδας του Ηροδότου, τον κ. Ζαχαρία Δηνεράκη και την επιχείρησή του, το ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ, που είναι από την αρχή δίπλα στην ομάδα μας. Σήμερα, μας ετοίμασε ένα υπέροχο τραπέζι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτό είναι το πρώτο κύπελλο που πήραμε φέτος και επόμενος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του Ηροδότου, Μιχάλης Γεωργιάδης ο οποίος παράλληλα τόνισε: «Η χώρα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν δίπλα σε ερασιτεχνικές ομάδες επιχειρηματίες όπως ο κ. Δηνεράκης. Του χρωστάμε πολλά και ευχόμαστε να τον έχουμε κοντά μας και την επόμενη σεζόν. Ευχόμαστε να έχει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του υγεία».

HRODOTOS4

Από την πλευρά του ο κ. Δηνεράκης με δηλώσεις του αναφέρει ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να στηρίξει την ομάδα του Ηροδότου.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο για την κατάκτηση του κυπέλλου. Σε λίγο καιρό περιμένουμε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς σαν εταιρία θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, το συμβούλιο αλλά και η κοινωνία της Αλικαρνασσού», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ, Ζαχαρίας Δηνεράκης.

Από την σημερινή γιορτινή ατμόσφαιρα της οικογένειας Ηροδότου δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου και πρώην δήμαρχο Αλικαρνασσού, Βαγγέλης Σισαμάκης ο οποίος πάντα υπήρξε στο πλευρό του Ηροδότου.

«Βρισκόμαστε εδώ όλη η οικογένεια του Ηροδότου για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του κυπέλλου. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ για όλη την βοήθεια που έχει προσφέρει στην ομάδα ενώ η οικογένεια του Ηροδότου υπόσχεται ότι θα φέρει και άλλες επιτυχίες», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Σισαμάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση