HomeΚΡΗΤΗΤην πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΙΝΑΤΟΣ”-Στήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης

Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΙΝΑΤΟΣ”-Στήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ίνι-Μοναστηράκι “ΙΝΑΤΟΣ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης, αλλά και τοπικοί φορείς.

Μετά την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Τίτος Κοκολάκης έκανε τον απολογισμό δράσης του παρελθόντος έτους και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία και την στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια στις πολιτιστικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του συλλόγου, αλλά και γενικότερα των φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε όλη την Κρήτη.

KOPI PITAS2 1

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης τόνισε τον σημαντικό και πολύπλευρο ρόλο των πολιτιστικών συλλόγων, στις τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο λαός μας και επιβεβαίωσε την σταθερή βούληση της Περιφέρειας και του ίδιου για ακόμη στενότερη συνεργασία με τους συλλόγους.

Στην αποτελεσματική συμβολή του Περιφερειάρχη στην προώθηση των αναπτυξιακών ζητημάτων της περιοχής του δήμου Μινώα Πεδιάδας και ολόκληρης της Κρήτης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο οποίος δεσμεύτηκε για την επίλυση εκκρεμών θεμάτων του πολιτιστικού συλλόγου Ινίου – Μοναστηρακίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση