HomeLife & StyleΟ Κώστας Βουτσάς και πάλι γαμπρός στα 84 -Θα γίνει και πατέρας

Ο Κώστας Βουτσάς και πάλι γαμπρός στα 84 -Θα γίνει και πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κώστας Βουτσάς και η αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού ενώθηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας με τα δεσμά του γάμου, σε πολιτικό γάμο.

Ο Κώστας Βουτσάς έφτασε στο δημαρχείο με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ η Αλίκη που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φοράει ένα λιτό λευκό φόρεμα.

Στο πλευρό τους η κουμπάρα Μάρθα Καραγιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας, η Κάτια Νικολαϊδου και πολλοί άλλοι φίλοι του ζεύγους.

Ο Κώστας Βουτσάς έχει παντρευτεί τρεις φορές και ήρθε και ο τέταρτος με την Αλίκη Κατσαβού. Ερωτεύτηκε αργότερα την πανέμορφη Ερρίκα Μπρόγιερ, την οποία και παντρεύτηκε και απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Σάντρα. Μετά το διαζύγιό τους ο κωμικός ηθοποιός γνωρίζει τη Θεανώ Παπασπύρου με την οποία παντρεύεται και αποκτούν δύο κόρες: Τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Ακολούθως ερωτεύεται και παντρεύεται το πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη, η οποία και είχε ήδη ένα γιο, τον Άνθιμο Ανανιάδη.

BOYTSAS6 BOYTSAS1 BOYTSAS2 BOYTSAS3 BOYTSAS4 BOYTSAS5

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση