HomeΚΡΗΤΗΑυλαία των χειμερινών εκπτώσεων με “γενναία” ποσοστά και “παγωμένα” χαμόγελα

Αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων με “γενναία” ποσοστά και “παγωμένα” χαμόγελα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να φτάσαμε στο τέλος της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου στα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου, ωστόσο όμως η αγοραστική διάθεση των καταναλωτών χαρακτηρίζεται υποτονική, παρά τις καλές τιμές και την αφθονία προιόντων που παρατηρούνται στα μαγαζιά.

Στην πλειοψηφία τους οι έμποροι του Ηρακλείου από τις πρώτες κιόλας ημέρες, προχώρησαν σε μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων, προκειμένου να προσελκύσουν τον κόσμο να κατέβει στην αγορά και να επισκεφθεί τα καταστήματα τους.

Οι τιμές στα καταστήματα με είδη ένδυσης και υπόδησης τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά σε αρκετές περιπτώσεις είναι δελεαστικές, δίνοντας τη δυνατότητα στους Ηρακλειώτες να κάνουν συμφέρουσες αγορές.

Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια, που πλανιέται γύρω από τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, κάνει διστακτικούς τους καταναλωτές, οι οποίοι είτε βιώνουν μία δύσκολη οικονομική συγκυρία είτε φοβούνται να ξοδέψουν τα χρήματα τους, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούν αγορές με φειδώ και μετά από έρευνα αγοράς.

Μπορεί κατά την εκπτωτική περίοδο το αρνητικό κλίμα, που επικρατούσε όλους τους περασμένους μήνες στην αγορά του Ηρακλείου να αντιστράφηκε κάπως, ωστόσο όμως οι καταστηματάρχες προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες καταστάσεις, καθώς ο τζίρος των καταστημάτων τους έχει σημειώσει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση