HomeΚΡΗΤΗΔεν υποχωρούν οι αγρότες της Κρήτης – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους

Δεν υποχωρούν οι αγρότες της Κρήτης – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης που δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό αλλά και ενάντια στο καθεστώς φορολόγησης του κλάδου τους.

Οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής των Αστερουσίων συνεχίζουν την κινητοποίησή τους στο μπλόκο των Πραιτωρίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως συμπληρώθηκε ήδη ένας μήνας αποκλεισμού.

Οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην σταματήσουν τον αγώνα τους όπως επισημαίνουν σε σχετική τους ανακοίνωση και προαναγγέλλουν τη μετάβασή τους στην Αθήνα στο πλαίσιο των νέων αγροτικών κινητοποιήσεων που διοργανώνονται στην πρωτεύουσα την ημέρα που θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή το επίμαχο νομοσχέδιο.

Αποκλεισμοί δημοσίων κτιρίων

Εξάλλου, στη χθεσινή παγκρήτια, παναγροτική συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑΣΗ αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με άλλη μορφή. Από τη Δευτέρα οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό των καταστημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος σε Ηράκλειο και Χανιά καθώς επίσης και των Τελωνείων σε Ηράκλειο, Χανιά και Καλούς Λιμένες.

ΦΩΤΟ: από την πρόσφατη κινητοποίηση των αγροτών στο Γιόφυρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση