HomeΚΡΗΤΗΑπό μικρός… στην παρανομία- Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ανήλικος “ποντικός” για δεκάδες διαρρήξεις

Από μικρός… στην παρανομία- Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ανήλικος “ποντικός” για δεκάδες διαρρήξεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, όταν συνέλαβαν έναν ανήλικο Ηρακλειώτη, ο οποίος είχε διαπράξει από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και την ημέρα της σύλληψης του, 46 διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς, εισέβαλε στα σπίτια και αφαιρούσε από χρήματα και κοσμήματα μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Τον ανήλικο συνέλαβαν σήμερα το πρωί άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν σε έλεγχο που έκαναν σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο ανήλικος μαζί με άλλα δύο άτομα, βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευή υπόδειξης αντικειμένου, τύπου laser.

Μάλιστα ο ανήλικος προσπάθησε να διαφύγει.

Στις διαρρήξεις φαίνεται να εμπλέκεται άλλο ένα άτομο, το οποίο διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται από τις αρχές. Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν και οι δύο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (φορητός Ηλεκτρονικός υπολογιστής, 2 tablet, 2 φορτιστές ηλεκτρικών συσκευών, 2 κινητά τηλέφωνα).

Διαφήμιση
Διαφήμιση