HomeMarket NewsΗ Ευρωπαϊκή Πίστη επιλέγει την SAS ως στρατηγικό συνεργάτη στην καταπολέμηση της ασφαλιστικής απάτης

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιλέγει την SAS ως στρατηγικό συνεργάτη στην καταπολέμηση της ασφαλιστικής απάτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Ευρωπαϊκή Πίστη, η Ελληνική φερέγγυα Ασφαλιστική Εταιρία, με περισσότερους από 500.000 ικανοποιημένους πελάτες, με ένα Δίκτυο Πωλήσεων 5.000 Συνεργατών και με σταθερή οικονομική ανάπτυξη, εμπιστεύεται ως στρατηγικό συνεργάτη την SAS Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας και επενδύει στην αξιοπιστία των λύσεών της στη διαχείριση και καταπολέμηση της απάτης.

Με την υιοθέτηση των λύσεων SAS Fraud Framework for Insurance και SAS Visual Analytics, η Ευρωπαϊκή Πίστη επιτυγχάνει να θωρακίσει τόσο την ίδια όσο και το εκτεταμένο Δίκτυο Πωλήσεων που διαθέτει, ενώ παράλληλα στοχεύει στον εκσυγχρονισμό και στην αυτοματοποίηση των εσωτερικών της διαδικασιών στον κλάδο αποζημιώσεων αυτοκινήτου.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του προηγμένου μηχανισμού analytics, ο οποίος αξιοποιεί πολλαπλές τεχνικές όπως predictive modeling, text mining, αναζήτηση σε βάσεις δεδομένων, αυτοματοποιημένους επιχειρηματικούς κανόνες, ανίχνευση ανωμαλιών και κανόνες δικτύου προκειμένου να ανακαλύψει την απάτη. Με το συγκεκριμένο μηχανισμό, η εταιρία βελτιστοποιεί και μεγιστοποιεί τους τρόπους εύρεσης απάτης και επιτυγχάνει να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία διαχείρισης των απαιτήσεων, να μειώσει το Δείκτη Ζημιών (Loss Ratio), να αυξήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, παρέχοντας καλύτερο customer service και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στην ελληνική αγορά.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου κ. Ν. Χαλκιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η διαχείριση και καταπολέμηση της απάτης είναι από τα πλέον σημαντικά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Η συνεργασία με τη SAS αποτελεί μία στρατηγική επιχειρηματική απόφαση που θα μας προσφέρει το απαραίτητο στρώμα προστασίας από την απάτη αλλά και θα αυξήσει τις αναλυτικές μας δυνατότητες. Είμαστε βέβαιοι πως η υιοθέτηση των λύσεων SAS Fraud Framework for Insurance και SAS Visual Analytics θα δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Ευρωπαϊκή Πίστη που προσβλέπει για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς».

Ο κ. Νίκος Πέππας, Country Manager Greece, Cyprus, Bulgaria της SAS δηλώνει πως «Με μεγάλη χαρά αλλά και αντίστοιχο αίσθημα ευθύνης υποδεχόμαστε τη συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Αποτελεί σίγουρα τιμή η εμπιστοσύνη που δείχνει η Ευρωπαϊκή Πίστη στην ποιότητα των λύσεων και στους ανθρώπους της SAS. Η επένδυση στις συγκεκριμένες λύσεις θα βοηθήσει την εταιρία τόσο στην καταπολέμηση της απάτης όσο και στην απόκτηση ακόμα μεγαλύτερου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SAS

H SAS είναι ηγέτιδα εταιρία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής παγκοσμίως στην αγορά του Business Intelligence. H SAS αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, με τις εξειδικευμένες και κλαδικές λύσεις της να χρησιμοποιούνται σε πάνω από 70.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 139 χώρες ανά την υφήλιο. Από το 1976 η SAS δίνει στους πελάτες της ανά τον κόσμο “Τhe Power to Know®” (www.sas.com/greece).europaikipsiti_logo