HomeΚΡΗΤΗΔωρεάν τρόφιμα σε όσους τα έχουν ανάγκη

Δωρεάν τρόφιμα σε όσους τα έχουν ανάγκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Πέμπτη 25, την Παρασκευή 26 και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου αναμένεται να διατεθούν τα δωρεάν τρόφιμα από το δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνει τους δημότες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί, ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης  ανάγκης, την Πέμπτη 25, Παρασκευή 26 και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες από τις 09:00 π. μ. έως τις 13:00 μ. μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι για την παραλαβή των τροφίμων, όπως φροντίσουν την επίδειξη βιβλιαρίων κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου που φέρει τον Αριθμό Α.Μ.Κ.Α.

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπρόσωπος στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο .

Πληροφορίες : Στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας (κα. Τσιάγγα Μαρία, τηλ. επικοινωνίας : 2891022922)

Διαφήμιση
Διαφήμιση