HomeΚΡΗΤΗΣτα εγκληματολογικά εργαστήρια το βίντεο για τον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθητές – Τι λέει ο δικηγόρος του

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το βίντεο για τον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθητές – Τι λέει ο δικηγόρος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται το επίμαχο βίντεο στο οποίο – σύμφωνα με την μητέρα του 8χρονου κοριτσιού – φαίνεται η προσπάθεια του δασκάλου από την Ιεράπετρα να ασελγήσει πάνω στην μαθήτρια του την ώρα που της έκανε ιδιαίτερα.

Το βίντεο όπως αναφέρει ο δικηγόρος υπεράσπισης του 52χρονου δασκάλου από την Ιεράπετρα, Νίκος Παπαδάκης, βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητά του.

Επειδή ακούγεται ότι υπάρχουν άλλες 25 τέτοιες περιπτώσεις ασέλγειας από το συγκεκριμένο άτομο ο κ. Παπαδάκης ανέφερε μιλώντας στο hxonews, ότι αυτό που αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος είναι η κατηγορία που τον βαραίνει με βάσει το συγκεκριμένο βίντεο.

Ακόμα διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει θέμα παιδεραστίας αλλά μόνο κατηγορία σε ασελγείς πράξεις δηλαδή αποπλάνηση παιδιών 14 ετών και κάτω και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Αναφορικά με την ψυχιατρική εξέταση που ζητήθηκε ο κ. Παπαδάκης είπε ότι πρέπει να ελέγξουν αν υπάρχει πρόβλημα το οποίο ανάγεται σε ψυχικούς παράγοντες και να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο προφίλ του δράστη.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 52χρονος δάσκαλος έχει κριθεί προφυλακιστέος και βρίσκεται στις φυλακές Νεάπολης.

https://www.youtube.com/watch?v=xRp1cx3lPxM

Διαφήμιση
Διαφήμιση