HomeΚΡΗΤΗΟ Ιωάννης Καλλιάνος στο Ηράκλειο

Ο Ιωάννης Καλλιάνος στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου, της Ένωσης Κεντρώων, υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, κύριο Ιωάννη Καλλιάνο, σε μία εφ’ όλης της ύλης σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της παραλιακής του Ηρακλείου, παρουσία της ολομέλειας των τοπικών εκπροσώπων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα καυτά θέματα των ημερών, το ασφαλιστικό και το αγροτικό, όπου ο κύριος Ιωάννης Καλλιάνος, έδωσε το στίγμα των προθέσεων του κόμματος του κυρίου Βασίλη Λεβέντη, το οποίο δεν είναι άλλο από την καταψήφιση των σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ..

εεΟ κύριος Ιωάννης Καλλιάνος, ξεναγήθηκε στην πόλη του Ηρακλείου, από τα μέλη της τοπικής οργάνωσης, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα του Ηρακλείου και της Κρήτης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θέματα τουρισμού, καθώς το Ηράκλειο και η ευρύτερη περιοχή, παραμένει από τους πρώτους προορισμούς πανελληνίως, που επιλέγουν οι ευρωπαίοι και όχι μόνο, για τις θερινές τους διακοπές.

Το ραντεβού των δύο πλευρών, με τον κύριο Ιωάννη Καλλιάνο, τον  πρόεδρο κύριο Βασίλη Λεβέντη, καθώς και τους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Ένωσης Κεντρώων, ανανεώθηκε για το προσεχές διάστημα, για την Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου θα έχουν εκτεταμένες επαφές για την επέκταση και τη γνωστοποίηση των δράσεων της Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου.